top of page

Kuvausmaksu- hinnasto

Kaikki kuvaukset pitävät sisällään kuvauksen suunnittelun, kiireettömän toteutuksen lokaatiossa, rekvisiittavaraston käytön ja kuvien jälkikäsittelytyön. Nämä sisältyvät kuvausmaksuun,  joka maksetaan laskulla varauksen yhteydessä.

Lapsi- tai perhekuvaus 100 €

Lapset ja perheet ovat tervetulleita miljööseen kuvaan toivomassaan lokaatiossa pääkaupunkiseudulla, Sipoossa ja Porvoossa. Toteutan mielelläni erilaisia ideoita tiipiiteltoista kuumailmapalloihin tai otan perinteisempiä kuvia toiveidenne mukaan.  

Odotuskuvaus 100 €
Odotuskuvauksesta jää kauniit muistot. Mukaan kuvaukseen ovat tervetulleita myös muut perheenjäsenet.

  

Koirakuvaus 100 €
Kuvaan koirat ulkona miljöössä. Potrettien lisäksi otan mielelläni kuvia iloisesti temmeltävistä lemmikeistä tai tulen kuvaamaan vaikkapa agilitytreenit. 

 

Potrettikuvaus 100 €

Potrettikuvaus, esimerkiksi ylioppilas- tai rippikuvat

 

Lahjakortti
Kaikkiin kuvauksiin on mahdollista ostaa lahjakortti.

Pyydä tarjousta myös muuhun kuvaukseen, kuvaan mielelläni juhlia tai perheiden ihania ja iloisia tunnelmia heidän omissa mielipuuhissaan. Teen lisäksi asuntojen myyntikuvauksia ja kuvaan yrityksille.

 

Digitaaliset tiedostot- hinnasto

 

Kuvauksen jälkeen teen kuvista koevedosgallerian, josta voitte valita teille sopivan määrän kuvia digitaalisina tiedostoina. Koevedokset ovat kevyesti editoituja, valitsemanne kuvat viimeistelen vielä huolellisesti. Kuvien valinnan jälkeen saatte valitsemistanne kuvista laskun alla olevan hinnaston mukaisesti:

20 kuvan paketti 300 €

15 kuvan paketti 250 €

​10 kuvan paketti 200 €

5 kuvan paketti 150 €


Koko vedosgalleria 450 €

Valmiit kuvatiedostot toimitetaan täysikokoisina kuvien teettämistä ja tulosteita varten. Asiakkaalla on oikeus valmistaa kuvaajan luovuttamista kuvatiedostoista valokuvatulosteita omaan käyttöönsä ja käyttää niitä internetissä ei-kaupallisesti, esimerkiksi facebookissa. Internetissä käytettävän kuvan yhteyteen tulee merkitä @valokuvaajapiah.

 
Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) ja matkakulut pääkaupunkiseudulla, Sipoossa ja Porvoossa. Peruuttamatta jätetyistä kuvauksista peritään 50% kuvauksen hinnasta. Mikäli aika ei sovikkaan teille, otattehan minuun yhteyttä viimeistään vuorokautta (24h) aiemmin kuvauksen siirtämisestä tai perumisesta. Hinnasto on voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.

Ota yhteyttä:

Pia Haanperä

valokuvaajapiah@gmail.com

p. 045 651 1582

bottom of page