top of page

Hei,

ihanaa, että löysit sivuilleni. <3

Olen Helsinki Design Schoolista valmistunut valokuvaaja ja tehnyt Kuvamuistolla valokuvaajan töitä ennen yrittäjäksi ryhtymistäni. Inspiroidun pienistä arjen jutuista ja tunnen tärkeäksi ikuistaa juuri niitä ihanille asiakkailleni. Toivottavasti siis juuri sinulle ja perheellesi!  

Fiilistelen päivittäin elämän pieniä ja suuria hetkiä - haluaisin voida purkittaa vauvan ensinaurun ja muistaa ikuisesti, miltä tuntuu tuulettaa mukana pikkuisten poikien jalkapallojoukkueen tehdessä mahtavan maalin. Miten lämmin tunnelma onkaan kaakaopiknikillä metsän siimeksessä koko perheen voimin taikka tallilla tyttökaverusten harjaillessa hoitoponejaan talvipakkasella.

Lapsi- ja perhekuvaus luonnonvalossa on minulle se juttu. Rakastan tallentaa hetkiä muistoiksi. Teen työni täydellä sydämellä ja kuvausten jälkeen saan usein asiakkailta palautetta siitä, miten rentoa ja mukavaa meillä oli. Suuri osa asiakkaista on palaavia sellaisia ja se on se suurin kiitos, jonka työstäni saan.

Kuvaan pääkaupunkiseudulla ja itäisellä Uudellamaalla asiakkaan toivomassa lokaatiossa. Minulta löytyy myös loputon lista paikkaideoita, jos teillä ei ole itsellänne mielessä sopivaa spottia.

Kun en kuvaa, teen opehommia tai samoilen siskoni kanssa metsissä. Inspiroidun luonnosta ja viihdyn kotona oman perheen kanssa. Rakastan hitaita aamuja ja unelmoin ja innostun.

Laita viesti ja varaa kuvaus. Olen täällä juuri teitä varten ja lupaan kauniiden kuvien lisäksi elämyksellisen kuvaushetken. Kuulen mielelläni pienet ja suuret toiveenne kuvausten suhteen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle ja perheellesi sopiva kuvaus!

Pia 

Ota yhteyttä:

Pia Haanperä

valokuvaajapiah@gmail.com

p. 045 651 1582

bottom of page